Meer resultaten voor dirx drogisterij

Dirx Drogisterij wordt Kruidvat Outofhome shops.
Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. 21-01-2015 1416: door Ruth Eppink. Dirx Drogisterij wordt Kruidvat. Watson, moederbedrijf van de drogisterijketens Kruidvat en Trekpleister, neemt Dirx Drogisterijen over van DetailResult.
beste wasmachine
Dirx Drogist Stadshart Zaandam.
Zo voerde de Consumentenbond begin 2014 een prijsvergelijking uit en kwam tot de conclusie dat de prijzen bij Dirx stukken lager liggen dan bij andere drogisten. Zo is Dirx tot 6% goedkoper dan Kruidvat en Trekpleister en tot 8% voordeliger dan DA, D.I.O.
linkbuilden
A.S. Watson mag Dirx Drogisterijen overnemen ACM.nl.
Het marktaandeel in Nederland van Dirx Drogisterijen voor de verkoop van drogisterij-artikelen via drogisten is zeer beperkt. Als je ook de verkoop van drogisterij-artikelen in de supermarkten meerekent, dan is het marktaandeel van Dirx nog veel lager onder de 1%.
Kartonnen dozen
Drogisterij aanbiedingen folders en winkels Reclamefolder.nl.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de nieuwste drogisterij reclamefolders en aanbiedingen in de mailbox of volg ons eenvoudig online via Twitter of Facebook en blijf op de hoogte van actuele folders en promoties. Boeken, CD en DVD.
Dirx Drogist.
17 Sep 2014 Voor de 5e keer op een rij is Dirx Drogist ook dit jaar weer tijdens de jaarlijkse verkiezing van ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland 2014/2015 door de consument verkozen tot Beste" Drogist van Nederland" lees meer.
Openingstijden van Dirx Drogisterij in Schiedam.
Hulp nodig bij het vinden van Dirx Drogisterij in Schiedam? Indien gewenst verbinden we u direct door. Bel 090, cpm. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Suggesties bij u in de buurt. Wij vinden de openingstijden van Dirx Drogisterij in Schiedam. Indien gewenst verbinden we u direct door.
Dirx Drogisterij VVV NL.
Zoek een VVV. Vind een VVV bij jou in de buurt. Al meer dan 130 jaar een begrip. Koop cadeaukaarten van VVV. Terug naar hoofdmenu. Vind een VVV. 2011 XW Haarlem. Plan mijn route. 2011 XW, Haarlem. 3956 ZS Leersum.
Werken bij Dirx Drogisterij: Reviews van medewerkers Indeed.nl.
Ik begon al met werken bij Dirx drogisterij toen in 14 jaar was. Ik heb bij de Dirx gewerkt totdat het werd overgenomen door Kruidvat en Trekpleister. De Dirx was altijd een hele verzorgde winkel met een heel leuk team waar ik elke week mee werkte.
Openingstijden van Dirx Drogisterij in Arcen.
Van Weedtstraat 4 Swolgen. Hulp nodig bij het vinden van Dirx Drogisterij in Arcen? Indien gewenst verbinden we u direct door. Bel 090, cpm. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Suggesties bij u in de buurt. Wij vinden de openingstijden van Dirx Drogisterij in Arcen.

Contacteer ons