Zoeken naar nascholing drogist

Nascholingsplatform Zorg dat je bijblijft Centraal Bureau Drogisterijbedrijven.
Pijnstillers: zo gebruikt u ze veilig. Stoppen met roken. Teken en Lyme. Vitamines en mineralen. Informatie voor de drogist. Meerwaarde van het keurmerk. Documenten voor de drogist. Verkoop in de Drogisterij. Keuzedelen Werken in de drogisterij MBO. Nascholing algemene informatie.
beko vaatwasser
Nascholingsverplichting Centraal Bureau Drogisterijbedrijven.
Je moet nu namelijk ieder jaar voldoen aan een gedeelte van de nascholing via het platform Zorg dat je bijblijft. Assistent-drogisten volgen 5 magazines per jaar en als drogist volg je 5 magazines plus het magazine Toezicht. Centraal Bureau Drogisterijbedrijven.
plastic
Nascholing Pijnstillers voor drogist en assistent drogist najaar 2017.
Nascholing Pijnstillers voor drogist en assistent drogist. Nascholing voorjaar 2018 voor drogist en assistent drogist 3223., Spoedcursus Drogist Online cursus met wettelijk erkend examen 25000., Nascholing Pijnstillers voor drogist en assistent drogist. Wie pijn heeft, neemt snel een paracetamolletje of een ibutje.
nvm
Nascholing algemene informatie Centraal Bureau Drogisterijbedrijven.
Omdat er steeds weer nieuwe ontwikkelingen zijn binnen het drogistenvak, is het belangrijk om bij te blijven. De kennis van de drogist en assistent-drogist blijft op peil door middel van nascholing. Voor medewerkers van gecertificeerde drogisterijen is de nascholing verplicht.
Abonnement Zorg dat je bijblijft Centraal Bureau Drogisterijbedrijven.
Vul je persoonlijke gegevens in en geef aan of je een assistent-drogist of drogist bent. Na de activatie kom je in het betaalscherm. Betalen kan via iDeal. Na de betaling ontvang je per mail een betalingsbevestiging, die je kun bewaren voor je eigen administratie. Aan de slag! De registratie is compleet en je kunt direct aan de slag met de nascholing.
Nascholing Najaar 2016 E-Beat E-College Gediplomeerd ass. drogist.
De nascholing is bedoeld voor de gediplomeerd assistent-drogist en drogist. Op deze manier ben je direct weer op de hoogte van de belangrijkste onderwerpen die in de praktijk van belang zijn. Daarnaast selecteren wij voor elke nascholing drogist een speciaal onderwerp.
IMKO Nascholing Drogisterij Assistentensite.nl.
Nascholing Assistent Drogist. Ben je Assistent Drogist en wil je Drogist worden? Assistent Drogisten op basis van Advsieren 1 en Adviseren 2 die graag Drogist willen worden kunnen de module Toezicht volgen. De Drogist draagt de verantwoording over het verstrekken van de zelfzorgmedicijnen aan de klant of het doorverwijzen van de klant naar de huisarts.
Nascholing Voorjaar 2018 voor drogist en assistent drogist.
Nascholing voorjaar 2018 voor drogist en assistent drogist. Nascholing Pijnstillers voor drogist en assistent drogist 3223., Nascholing voorjaar 2018 voor drogist en assistent drogist. Nascholingen voor gediplomeerd drogist en assistent drogist zijn belangrijk om de vakkennis te onderhouden. Winkels die zelfzorggeneesmiddelen verkopen, moeten verantwoorde zorg aanbieden.
Drogistenunie biedt online nascholing voor Drogist en Assistent-Drogist.
Geplaatst op: 31-05-2013. Drogistenunie biedt naast verschillende opleidingsmogelijkheden nu ook vanaf juni volledige nascholing voor Drogist en Assistent-Drogist met minimale tijdbelasting tegen het scherpste tarief in de markt. De tarieven zijn voor de nascholing van Drogist 300, en voor Assistent Drogist 180, exclusief btw.

Contacteer ons