Resultaten voor opleiding drogist

Cursus Drogist LOI.
De opleiding Drogist is bedoeld voor iedereen die zelfstandig als drogist wil gaan werken. Ook is de opleiding zeer geschikt voor iedereen die de cursus Verkoopmedewerker drogisterij of Assistent-drogist heeft gevolgd en nu wil doorgroeien naar de functie van zelfstandig drogist.
aeg droger
Stichting Pharmacon.
Onafhankelijke toetsing door Pharmacon kan voor werkgevers de doorslag geven bij de keuze voor uw opleiding. Onze vakdiploma's' Verkoop in de Drogisterij, Assistent-Drogist en Drogist voldoen aan de wet en regelgeving, zijn door de overheid erkend én zijn geldig voor het keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg van het Centraal Bureau voor Drogisterijbedrijven.
google m
Drogist Centraal Bureau Drogisterijbedrijven.
In de opleiding Drogist komen alle zelfzorgstandaarden volledig aan bod. Het voorlichtingsmodel en de WASA-vragen zijn instrumenten bij het voeren van een goed adviesgesprek. In de opleiding wordt gebruik gemaakt van cases, ofwel concrete adviessituaties die zich in de drogisterij kunnen voordoen.
Kartonnen dozen
Opleiding Drogist met vakdiploma Cursus als thuisstudie NHA.
Diploma Vakdiploma Drogist. Het officiële examen wordt doorlopend afgenomen op een examenlocatie bij jou in de buurt. Je kunt je voor het examen aanmelden bij.: Het examen voor het erkende diploma bestaat uit drie onderdelen. Een NHA getuigschrift kun je aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord 55, of hoger. Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.
Opleiding Drogist E-Beat E-College Wettelijk erkend diploma.
Aansluitend wettelijk examen drogist, inclusief administratieve afhandeling. De drogist opleiding is de online cursus drogist. Deze doe je in eigen tempo en eigen tijd. Gemiddeld doen deelnemers 14 weken over de opleiding drogist. Ben je geslaagd voor het examen drogist, dan ben je van beroep drogist.
Drogist Imko opleidingen.
De duur van de online opleiding Drogist is afhankelijk van inzet en motivatie. In het algemeen bestaat de studiebelasting uit ongeveer 10 uur per week. De opleiding Drogist beslaat ongeveer 8 maanden. De opleiding is voor iedereen met interesse voor de drogisterijbranche toegankelijk.
Vakopleiding Drogist Scheidegger Opleidingen.
Bovendien bereidt de Vakopleiding Drogist je uitstekend voor op het officiële examen van de Stichting Pharmacon, de exameninstelling voor de drogisterijbranche. De Vakopleiding Drogist is voor iedereen die zelfstandig wil werken als drogist en de volledige bevoegdheid wil hebben om geneesmiddelen te verkopen. Deze opleiding is ook geschikt voor iedereen die na de opleiding Assistent-Drogist een volgende carrièrestap wil maken.
Opleidingen Centraal Bureau Drogisterijbedrijven.
Naast beauty en persoonlijke verzorgingsproducten is bij de drogist een breed assortiment zelfzorggeneesmiddelen te koop. Dat zijn geneesmiddelen waarvoor geen doktersrecept nodig is, bijvoorbeeld pijnstillers of hoestmiddelen. Ze zijn weliswaar zonder recept te verkrijgen, maar toch zijn deze geneesmiddelen niet zonder risicos.
Drogist DrogiWeb Opleidingen.
Heb je al een Pharmacon diploma Assistent Drogist nieuwe stijl en wil je Drogist worden? Bestemd voor mensen met een Pharmacon diploma Adviseren 1 en 2 nieuwe stijl vanaf 1 januari 2015. Bestel de module Toezicht. Prijs: 195, excl./ 23595, incl. Extra leerhulp opleiding Drogist.

Contacteer ons